Peace Studies Reunion 2013

0kommentarer



Nu har jag precis lämnat Southampton. Peace Studies Reunion är över för denna gång. Det var fyra år sedan vi tog examen och ändå har vi lyckats ordna så att vi ses en helg varje år. Helt underbart. Trots att vi bor i olika städer och/eller olika länder så är det ändå kul att vi verkligen ser till att hålla kontakten. Prioritering. Och när vi ses så känns det nästan som att man är tillbaka i Bradford.

På nått sätt så halkar vi alltid tillbaka i Peace Studies andan när vi ses. Att maten vi lagar är vegetariskt eller (som oftast) vegan känns helt naturligt. Att dricka te hela tiden är en självklarhet på samma sätt som att nästan varje konversation slutar i en politisk diskussion. 

Igår fann vi ett fantastiskt ställe inne i centrala Southampton som hade enbart vegetariska eller vegan alternativ på menyn. Inte ofta kypare frågar en om man vill ha cheddar ost eller vegan ost... Jag åt en vegetarisk burrito, mums! Häftigt ställe (bilden) med moder Theresa citat på griffeltavlor, poesi eller syjunta-temakvällar och bara en väldigt chill atmosfär. The Art House. Värt ett besök om man befinner sig i Southampton. 

Jag hoppas innerligt att vi fortsätter i samma anda i minst tio år till. Att en gång per år få se sina Peace Studies kompisar och få falls tillbaka i the Peace Studies spirit. 
Peace Studies, Southampton, mat,

Kommentera

Publiceras ej